“SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Kampüs Projesi” nin SDÜ BAP Koordinasyon Birimi Tarafından Desteklenmesine Karar Verildi.

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde ve Su Enstitüsü koordinatörlüğünde  farklı disiplinlerden, konusunda uzman akademisyen, öğrenci ve idari personel oluşan bir ekip tarafından hazırlıkları başlamış olan “SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Kampüs Projesi” kapsamında yapılmış olan toplantılar neticesinde üniversitemiz için Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir bir üniversite olma yolunda gerçekleştirilmesi gereken faaliyetler belirlenerek hazırlanan proje önerisi üniversitemiz BAP koordinasyon birimine sunulmuş ve desteklenmesine karar verilmiştir.

Proje kapsamında elde edilen sonuçlar, üniversitemizin daha yeşil, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir yerleşke özelliklerini kazanabilmesi için önemli adımlar atılmasına ve kısa, orta ve uzun vadede yıllık hedeflerin belirlenmesine önemli katkılar sağlayacaktır.

Yayın Tarihi: 01/10/2020