“SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Kampüs Projesi” Su Enstitüsü koordinatörlüğünde başlamıştır.

Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde ve Su Enstitüsü koordinatörlüğünde başlamış olan “SDÜ Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir Kampüs Projesi” genel toplantısı 25. Aralık Çarşamba günü yapılmıştır. Proje ekibi farklı disiplinlerden, konusunda uzman akademisyen, öğrenci ve idari personelden oluşmakta olup, proje alt çalışma gruplarının, Kampüs Yerleşimi ve Altyapı, Enerji ve İklim Değişikliği, Atık Yönetimi, Su Yönetimi, Ulaşım ve Eğitim başlıkları altında faaliyet göstermesi planlanmaktadır. Yapılan toplantıda üniversitemiz için Yeşil, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir bir üniversite olma yolunda gerçekleştirilmesi gereken faaliyetler belirlenmiş, aynı zamanda üniversitemizin mevcut durumu ve geleceğe yönelik iyileştirme önerileri tartışılmıştır.

Yayın Tarihi: 01/10/2020